avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sechestru ridicat apare la taxe si impozite
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sechestru ridicat apare la taxe si impozite

Buna ziua, m-am lovit de o problema azi care m-a bagat in ceata, ideea e ca acum cativa ani am avut o masina pusa sub sechestru din cauza unui dosar, s-a rezolvat si sechestrul masinii (pus de diicot) a fost ridicat cateva luni mai tarziu. De atunci am vandut acea masina si inca una cumparata mai tarziu fara probleme.
Azi mi-a trebuit sa scot fiscalul de la apartament care este pe numele meu si am fost refuzat fiind pus sechestru pe acesta, Am incercat sa aflu mai multe detalii dar nici cei de acolo nu erau 100% sigur de ce ziceau.
Detaliul important care mi-a atras atentia este ca sechestru a fost in 2012( anul cu pricina) ceea ce m-a calmat putin ca nu este ceva recent (sau poate fii totusi?) .
O persoana de acolo a zis ca apare doar sechestru si nu ar fi trebuti sa fiu lasat nici sa vand vreo masina de atunci, alta spune ca doar pe apartament este, mi s-a cerut sa aduc foaia care confirma ca sechestrul de pe masina a fost ridicat dar fiind de mult timp eu nu mai am actele acelea necrezand ca mai am nevoie de ele in special dupa ce am putut sa vand alte bunuri pe numele meu.
Care poate sa fie problema aia, au trimis cei de la politie la taxe ca s-a ridicat sechestru si nu au sters ei din baza de date? de ce am putut sa vand masini dar nu apartamentul?
Ce pot face eu in cazul de fata pt ca fiind in 2012 sechestru pus este clar vb despre sechestrul de pe masina pt ca nimeni nu m-a instiintat despre alt sechestru iar daca ar fi fost ceva nou nu ar fi fost pe 2012 din logica mea, mai ales ca nu am mai facut nimic ilegal.
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: enacherobert , utilizator 11:58, 11 Ianuarie 2018
Solicitati oficial la serviciul debite in urmarire din cadrul administratiei fiscale teritoriale sa va puna la dispozitei dosarul de urmarire care trebuie sa contina toate documentele in baza caruia a fost dispusa masura sechestrului
mai exact sa ma duc la diicot sa le cer foaia care arata ca a fost ridicat sechestrul sau la anaf?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. ma scuzati de deranj la această oră. soțul meu ... Maria-15 Maria-15 Buna seara. Ma scuzati de deranj la această oră. Soțul meu a avut o mașină pe numele lui. Are rate la bancă Unicredit. A rămas fără loc de munca si nu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am cumparat o masina pusa sub sechestru. menționez ... Costi160483 Costi160483 Bună ziua. Am cumparat o masina pusa sub sechestru. Menționez ca nu am știut acest lucru. Am cumparat masina , mi-a fost dat fiscalul pentru a o înscrie, ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament care are pus sechestru asigurator Alegrohk Alegrohk Buna as dori sa vand un apartament pe care este pus sechestru asigurator de catre doua persoane la care am o datorie pe care nu o pot achita in momentul de ... (vezi toată discuția)