avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Vanzare apartament care are pus sechestru asigurator
Discuție deschisă în Executare silită

Vanzare apartament care are pus sechestru asigurator

Buna as dori sa vand un apartament pe care este pus sechestru asigurator de catre doua persoane la care am o datorie pe care nu o pot achita in momentul de fata.Am incercat sa ma inteleg cu ei sa ridice sechestrul pentru a vinde apartamentul si apoi sa le platesc datoria dar nu au vrut.Asa ca, cum as putea rezolva aceasta problema?
Cel mai recent răspuns: nico_n , utilizator 09:17, 6 Noiembrie 2012
Atata timp cat exista dispusa de catre instanta de judecata masura sechestrului,care este notata la OCPI,legal nu puteti obtine extras de carte funciara favorabil,pe cale de consecinta nu puteti tranzactiona prin procedura legala apartamentul
legal,nu puteti vinde acel imobil daca este pus sechestru asigurator!
Nu sunt in domeniu dar ca idee, daca gasiti cumparator pentru apartament platiti datoriile, se ridica sechestrul si apoi faceti actele. e o chestie de incredere a cumparatorului. Bafta. Am aceeasi problema, dar nu gasesc cumparator. Majoritatea nu au banii vor sa faca imprumut si pentru asta trebuie certificatul fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vânzarea unui imobil aflat sub sechestru cik_l cik_l Buna seara, Un imobil pus sub sechestru de mine a fost vândut de către proprietar deși era înscris in cartea funciară ca nu este liber de ... (vezi toată discuția)
Cat de solid este un contract de vanzare-cumparare daca vanzatorul ar putea avea declansata procedura de punere sub sechestru a bunurilor yoniro84 yoniro84 Buna ziua!Am facut un antecontract la notar, pe data de 2 decembrie 2014 pentru un apartament. Antecontractul expira pe 2 februarie. Avansul a fost 20000 ron ... (vezi toată discuția)
Sechestru imobil aliosagav aliosagav Buna seara. As avea si eu o intrebare .In ianuarie 2014 am cumparat un apartament cu contract de vanzare. cumparare , grevat de orice sarcina, deci totul in ... (vezi toată discuția)