avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1491 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Auto

Buna ziua!
Am achizitionat o masina de la o persoana care o cumparase la randul lui cu o luna in urma. Nu a declarat-o la primarie, deci nu a putut sa imi dea nici fiscalul. Deoarece am cumparat-o pe perioada sarbatorilor de iarna si nu gaseam pe nimeni la ghiseele primariei, ne-am inteles sa rezolvam aceasta problema ulterior. Nemaitinandu-se de cuvant, am apelat la justitie.
Intrebarea mea este daca si cat pot circula cu masina. Precizez ca am asigurare, rovigneta si ITP valabil.
Cel mai recent răspuns: AVOCAT ZAHARIA CALIN FLORIN , Avocat 10:30, 23 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti circula cu masina fara nici o problema pe toata perioada pana aveti hotararea de radiere/inscriere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nr rosii itp expirat silviutza4u silviutza4u Buna ziua! Un prieten de-al meu si-a cumparat o masina de la un individ din Bucuresti care o aduse-se din Germania pe rampa fara numere,ITP sau Rca ... (vezi toată discuția)
Circulatie pe drumuri publice cu o masina radiata maryo4ever10 maryo4ever10 Buna ziua, Azi am fost oprit de un echipaj de politie pt. un control de rutina. S-a constatat ca masina pe care o conduc este radiata din evidenta dumnealor ... (vezi toată discuția)
Inregistrare auto Alina Georgiana Ricardo eorgiana Alina Georgiana Ricardo eorgiana Am cumparat pe 5 decembrie 2018 un matiz, de la un barbat acesta mia dat talon cartea masini si asigurare dar nu mia dat si fiscal ca a zis ca masina este p ... (vezi toată discuția)