avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Sechestru sediu intreprindere individuala
Discuție deschisă în Executare silită

Sechestru sediu intreprindere individuala

Daca radiez o intreprindere individuala si mai am unele datorii la stat, cum ar fi contributiile sociale, in acest caz ar putea sa fie pus sechestru pe sediu, avand in vedere ca nu este proprietate personala? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Stefan.B , utilizator 22:54, 25 Ianuarie 2018
Cui apartine sediul si in baza carui act il folositi dvs ca sediu pentru I.I.?
Multumesc de reply,

Sediul apartine unei alte persoane, neinrudita cu mine si am incheiat un contract de comodat.

Multumesc
Nu, in mod legal nu se poate urmari silit acel imobil (in mod abuziv, poate).
Multumesc frumos pentru timp si raspunsuri! O seara buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma Andreea2008 Andreea2008 Buna seara, Am domiciliul in Bucuresti si doresc sa infiintez o firma in Maramures. Se poate? Ce acte am nevoie? Multumesc (vezi toată discuția)
Impartire cheltuieli si utilitati intre srl si if care au sediu comun noemi92 noemi92 Buna seara. O Intreprindere Familiala are sediul profesional intr-o cladire care se afla in proprietatea titularului de IF. Aceasta cladire nu reprezinta ... (vezi toată discuția)
Un alt srl - e o solutie buna? Cristina Vasile Cristina Vasile Va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste raspunsuri: 1. Cat dureaza si cat costa desfiintarea unui sediu secundar? Va intreb pentru ca acel sediu vreau sa ... (vezi toată discuția)