avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare firma

Buna seara,
Am domiciliul in Bucuresti si doresc sa infiintez o firma in Maramures. Se poate? Ce acte am nevoie?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ramys , utilizator 13:36, 14 Septembrie 2011
Detalii infiintare SRL aici:[ link extern ]
In functie de ceea ce doriti sa intreprindeti poate va decideti sa infiintati o intreprindere individuala, intreprindere familiala sau o persoana fizica autorizata.
B.I original + copie , declaratie notariala ,rezervarea de nume
multumesc pt raspunsuri. de infiiintat firma ma fdescurc eu :) ideea era daca am domiciliul in Bucuresti (implicit firma inregistrata aici) dar activitatea sa fie prestata in alt judet, se poate?
Daca aveti firma infiintata in Bucuresti puteti face punct de lucru in Maramures.
Pe de alta parte puteti infiinta si firma in Maramures, adica sa aiba sediul acolo.
Nu conteaza ca dvs. aveti buletin de Bucuresti.
Trebuie sa aveti acolo, in nordul tarii sediul social al firmei, nu domiciliul dumneavostra de pe buletin. Ori sa aveti un titlu de proprietate sau un contract de inchiriere sau de comodat al unui spatiu care sa fie introdus in actele firmei ca sediu social(si daca e cazul si punct de lucru, in functie de obiectul de activitate pe care-l veti desfasura).

Alte discuții în legătură

Infiintare firma zavastin zavastin Buna ziua, As vrea sa infiintez un SRL impreuna cu inca o persoana. Amandoi suntem din provincie si am vrea ca firma sa aiba sediul in Bucuresti. Niciunul ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma - sediu social epic epic Buna ziua, Intentionez sa infiintez un SRL in Bucuresti cu sediul social in apartamentul tatalui meu. Imi puteti spune va rog cum pot stabili sediul social ... (vezi toată discuția)
Magazin online ramstre ramstre Buna ziua, Daca o firma doreste sa activeze doar pe magazin online ce conditii trebuie sa indeplineasca sa fie legal din toate punctele de ... (vezi toată discuția)