Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Domnule,
Am crezut ca intelegeti limba romana, dar se pare ca nu.
Ati dat un raspuns pe un rand si acela incomplet.
Ce inseamna in opinia dvs.- Admin imobil ...? Explicati, dezvoltati ideea in 3-4 randuri.
Presupun ca admin imobil, inseamna administrator imobile, da?
Nu ma duce capu' cum ati vrea sa colaborati cu un admin imobil, daca nu aveti nicio forma de organizare? Omul acela ar vrea sa incheie un contract de prestari de servicii, ceva de genul acesta. ... admin imobil trebuie platit, cine il plateste? Daca aveti 1-2 proprietari cu mari restante, aceea nu au sa-l plateasca decat dupa un amar de vreme. Dvs. ati vrea sa o faceti pe admin imobil fara sa fiti platit? Ma indoiesc, dar astept opinia dvs.
Maine-poimane se deterioreaza instalatia de canalizare, terasa, fatada - cum procedati cu un nene din bloc care, functie de unde se afla amplasat apartamentul sau, zice, eu nu sunt de acord cu repararea subsolului, a terase, a fatadei? Adica achita cine vrea? Cum contractati o lucrare, la "negru", la "gri" - asa ca sa iasa mai ieftin?
În fine, eu am spus ca aveam de spus, este treaba dvs. ca vreti / nu vreti sa va constituiți într-o as. de proprietari. Solutia propusa de dvs. nu o înțeleg !