avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Refuzul unui răspuns in 30 zile de la înregistrare a ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Refuzul unui răspuns in 30 zile de la înregistrare a unei plângeri la primărie.

O persoana care desi are mai multe plageri la primărie cu privire la colectarea picaturii streasinii ce cade pe proprietatea vecina, inca nu a facut acest lucru. Si Inspectoratul in Constructii al Judetului a sesizat primaria cu privire la acest lucru iar primaria nu a dispus nimic. Mai mult primaria a refuzat sau a omis intentionat sa-mi raspunda in termen de 30 zile la o adresa inregistrata cu privire la acest fapt. In cazul de fata, ce instituție publica poate obliga primăria sa urmărească execuția lucrărilor de colectare a picăturii streasinii si ce pot face eu in cazul in care funcționarii din primărie nu îmi răspund la sesizări in termen de 30 zile.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:08, 29 Ianuarie 2018
Puteti deschide actiune in instanta impotriva primariei conform prevederilor Legii contenciosului administrativ nr. 554/ 2004 pentru ca nu ati primit raspuns in cele 30 de zile calendaristice prevazute de OG nr. 27/ 2002 art.8 cu modificarile si completarile ulterioare privind petitiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primaria refuza raspuns la adresa inregistrata in registrul primariei. ionutz_vacaru ionutz_vacaru Care sunt forurile superioare la care ne putem adresa si care pot controla si verifica primariile in aczul in care primaria refuza sprijinul intr-o situatie ... (vezi toată discuția)
Buna seara. daca am trimis o petitie la o primarie , prin posta, ... sorinmicu77 sorinmicu77 Buna seara. Daca am trimis o petitie la o primarie , prin posta, am confirmarea de primire in cit timp trebuie sa mi se raspunda din punct de vedere legal la ... (vezi toată discuția)
Reclamatie la primarie ion.escu ion.escu Va salut! Am depus la primarie o cerere la registratura, am numar de inregistrare. Care este perioada de timp dupa care legal trebuie sa primesc raspuns, de ... (vezi toată discuția)