avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita orange
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita orange

Buna ziua !!
Acum doi ani m-am portat de Orage la Telekom ,motivul fiind lipsa semnanului !
Dupa achitarea si ultimei facturi catre Orange in valuare de 300 ron ,m - am trezit luna urmatoare cu o factura de 1700 ron ,valuarea evaluata de Orange pentru inca un an de contract!
Actualmente am fost anuntat de catre o firma de recuperarari ca am dosar de executare silita pentru suma de 1700 ron plus cheltuieli de judecata !
Mentionez ca executarea silita este pe firma,firma respectiva avind suspendata activitatea de aproximativ doi ani!!
Va multumesc pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 09:14, 30 Ianuarie 2018
Firma de recuperari v-a anuntat ca aveti dosar de executare silita? Sau executorul judecatoresc? Exista o hotarare judecatoreasca in acest sens sau doar o evaluare a datoriei facuta de firma de telefonie cesionata catre firma de recuperari?
Trebuie sa existe un titlu executoriu pentru o executare silita. Probabil societatea de recuperari creante a transmis un inscris in care spunea ca veti fi executat silit. Verificati daca exista un dosar de instanta in vederea recuperarii debitului si eventual o hotarare in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Portare valimar valimar Buna ziua ! Acum doi ani m-am portat de Orange la Telekom în conditiile in care mai aveam un an de contract cu Orange!portarea am facut-o din lipsa de ... (vezi toată discuția)
Somație de plată telekom, de la orange .. vladutvlad vladutvlad Somație de plată , abonament Telekom , dată de Orange România .. Bună ziua, am primit ieri un telefon, de la o firmă de recuperare, prin care îmi spun ... (vezi toată discuția)
Executare silita cosara petru cosara petru Persoanele fizice pot fi executate silit prin mandatar care reprezinta o firma,avand in vedere Decizia nr.9/2016 a ICCJ ? (vezi toată discuția)