avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Somație de plată Telekom, de la Orange ..
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Somație de plată Telekom, de la Orange ..

Somație de plată , abonament Telekom , dată de Orange România .. Bună ziua, am primit ieri un telefon, de la o firmă de recuperare, prin care îmi spun că am de plată fabuloasa sumă de 4899 lei , aferentă închiderii premature a unui contract Telekom , doar că Orange m-au dat la această firmă de recuperare (eu nu am avut absolut nimic semnat la Orange România. Iar suma, mi se pare uriașă , deoarece , eu am anunțat atât telefonic, cât și la telekom, atunci, că doresc renunțarea la contractul semnat atunci ( în urmă cu 2 ani ..) Întrebarea mea este : ce ar trebui să fac acum ? Nu știu ce și cum să fac , deoarece față de orange nu am nici o obligație, zic eu, iar eu i-am anunțat scris și telefonic la momentul respectiv pe cei de la Telekom, că renunț , din cauza diferențelor uriașe de preț , dintre realul contractat, și cel emis pe facturi ..
Cel mai recent răspuns: andrei2013 , utilizator 11:00, 7 Martie 2023
Orange a preluat Telekom. De aceea va trebui sa comunicati catre Orange atasand documentul care face dovada celor sustinute de dv.
Contactați un avocat pentru că sumele vor creste în timp
Ultima modificare: Vineri, 24 Februarie 2023
mitabiciclista, utilizator
Operatorul Telekom a fost prealuat de catre Orange Romania Comunication ca departament distinct cu beneficiarii contractuali activi sau in debit
Orange a declinat responsabilitatea recuperarii debitelor din contractele incheiate de catre telekom,in sarcina unor firme de recuperare
Pentru siolutionare este necesar sa verificati documentele din dosar,,sa contactati firma de recuperare ,urmand sa hotarati varianta favorabila eventual instanta de judecata
Buna ziua,
Cand ati reziliat contractul cu Telekom ati primit o ultima factura in care sa fie mentionate aceste taxe de reziliere?
Daca nu ati primit-o atunci cum poate invoca Telekom/Orange ca mai aveati ceva de plata la ei ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telekom (internet fix si tv) Alex379 Alex379 Buna ziua! Am semnat un contract cu Telekom, care cuprinde pachetul de servicii Internet fix si Televiziune. Vreau sa reziliez contractul inainte de ... (vezi toată discuția)
Creanta preluata de intrum claudia manescu claudia manescu buna ziua, acum cativa ani, cred ca 10 am facut un abonament, cel mai ieftin la orange.Dupa cinci luni mi s-a furat telefonul si am dat fuga sa anunt sa imi ... (vezi toată discuția)
Notificare cesiune de creanta - abonament telekom CosminAdrian CosminAdrian Buna ziua . Am primit acasa o notificare in legatura cu faptul ca datoria mea de la TELEKOM a fost vanduta catre o firma de recuperari. Ideea e in felul ... (vezi toată discuția)