avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Va rog din suflet ajutați-mă - vreau să închid ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Va rog din suflet ajutați-mă - vreau să închid firma II

Bună ziua . Am o prb care nu știu cum o pot rezolva . Am o firma ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALA. pe numele meu pe care eu nu o mai administrez. Se ocupa de ea fostul meu soț . Eu pe acea firma figurez doar cu numele si atat pt ca eu nu ma pricep la contabilitate. de 7 ani el sa ocupat de ea As dori sa ma învățați ce sa fac sa o inchid pt ca eu nu sant in tara și mie frica de el sa ma întorc înapoi . El fostul meu soț are stampila firmei are actele firmei și bine mersi funcționează zilnic cu ambele magazine. Menționez ca firma are datorii pe ia din care am și un dosar de eșalonare a datoriei . as dori sa o inchid nu știu ce ar trebui sa fac cu ia . îmi este frica ca ma îngroapă în datorii cu firma. .El în firma figurează ca angajat și atât. face doar ce vrea în firma . stampileaza acte semnează în numele meu . pentru ca el alt venit nu are din ce sa trăiască. am fost amenințată de el ca am părăsit firma și ca ma va baga la pușcărie pentru asta ca fug de responsabilități.doar ca eu am fugit pe motiv ca vrea sa ma interneze la psihiatrie ca el are pe altcineva în viata lui în momentul de fata .. va rog sa ma credeți ca îmi este frt frica sa ma întorc în tara sa îmi vad și copilașii care iam lăsat acolo acasă. va rog din suflet orice vorba orice îndrumare îmi este de mare ajutor . nu am pe nimeni care sa ma ajute . va mulțumesc și va doresc o zii minunata .
Ultima modificare: Luni, 5 Februarie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Rog ajutor . eva-1978 eva-1978 Buna ziua tuturor. Va rog sami acordati cateva minute subiectului meu. Am o firma intreprindere individuala. Aceasta firma sa deschis in 2010. Pe numele meu ... (vezi toată discuția)
Schimbat firma aliss73 aliss73 Buna seara. Am un litigiu de munca care se tot amana si nu inteleg de ce.Este vorba despre drepturi banesti.Din partea firmei nu sa prezentat nimeni desi ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa cer divortul in irak daca sunt refugiat in romania dsasu23 dsasu23 din cauza razboiului am fugit din irak acum 5 ani si am cerut dreptul de refugiat in romania ,toate bune si frumoase viata linistita ,inainte sa fug din irak ... (vezi toată discuția)