avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum pot sa cer divortul in irak daca sunt refugiat in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum pot sa cer divortul in irak daca sunt refugiat in romania

din cauza razboiului am fugit din irak acum 5 ani si am cerut dreptul de refugiat in romania ,toate bune si frumoase viata linistita ,inainte sa fug din irak am divortat de sotia mea dar nu legal doar religios ,acum a-si dori sa cer si divortul legal dar nu stiu cum pt ca nu mai am niciun drept in irak si nici rude ,soti mea din irak a ramas cu casa si cu magazinul meu care nu este bun dobandit impreuna ,a- si dori sa stiu cum pot sa procedez ,sa obtin divortul ,fara sa plec din romania .daca ma duc in tara acolo o sa fac puscarie sau ma omoara asta e problema ,IN romania am o prietena care ma iubeste foarte mult si asi vrea sa ne casatorim dar nu pot ca nu am niciun act de divort NU STIU CUM SA PROCEDEZ NU VREAU SA O PIERD O IUBESC MULT AJUTATI-MA VA ROG
Cel mai recent răspuns: dsasu23 , utilizator 23:04, 17 Noiembrie 2009
Esti roman? Ai certificatul de casatorie?
nu sunt roman sunt refugiat din irak ,am legitimatie de refugiat . nu am certificatul de casatorie e la fosta sotie in tara
de origine sunt palestinian dar am locuit in irak

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calatorii in strainatate roby0 roby0 Poate un cetatean roman calatorii impreuna cu sotul, care nu e catatean european, ( e palestinian) in Europa, exemplu in Suedia? In ce conditii?? Presupun ... (vezi toată discuția)
Interdictie Cristina Nemes Cristina Nemes Sunt cetatean roman casatorita cu cetatean irakian. Casatoria a avut loc in Irak. Sotul meu a fost in Romania (intrand ilegal in tara) unde a solicitat azil, ... (vezi toată discuția)
Informare elypratza elypratza Sunt casatorita de 40 de ani, si locuim in Canada. Sotul meu nu a mai lucrat in ultimii 10 ani, si a obtinut o pensie medicala pe motive de boala domeniul ... (vezi toată discuția)