avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Rog ajutor .
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Rog ajutor .

Buna ziua tuturor. Va rog sami acordati cateva minute subiectului meu. Am o firma intreprindere individuala. Aceasta firma sa deschis in 2010. Pe numele meu cu acordul.meu. doar ca sotul meu o administreaza si in zii de azi. Am.primit mai multe amenzi pe firma care nu sau platit ca asa a vrut sotul meu . Normal toate sau trimis la fisc . Luna trecuta am fct un dosar de esalonare cu aceea suma . Totul in regula pana aici. Tot acu 2 luni am avut control de fond pe 5 ani . Ni sa gasit o diferenta cam mare . Tot la fisc se duce si asta ?? .. intrebarea mea este. Eu cu sotul.meu nu mai sant impreuna dar magazinu tot functioneaza cu toate ca eu nu mai semnez facturi nu nimik pt ca eu sant plecata din firma si din casa . Inapoi nu ma pot intoarce ca imi este frica . Intrebarea mea este . Ce as putea sa fac cu firma fara ca el sa mai poata sa administreze acea firma . Pt ca el tot ce face semnaturi stampile le face in numele meu. Va rog din suflet ajutatima si indrumatima unde sa merg. Precizez ca eu nu ma pricep in contabilitate chiar deloc. Tot ce sa facut sa facut cu stirea lui. Eu doar port numele firmei si atat pt ca el nu are voie sa deschida in numele lui ca a fst gasit cu evaziune fiscala in 2008.si acuma primesc fel si fel de amenintari ca ma baga la puscarie ca am fugit de responsabilitati si ca imi arata el mie
ce inseamna o firma .ma chemat acasa inainte de craciun ma prostit sa vin sai donez lui firma . Am ascultat de el si am ajuns acasa cand am ajuns acasa a inceput calvaru si din nou amenintari . Ma mintit . mentionez ca sant despartita de el din probleme personale . Va multumesc din suflet si astept cu nerabdare un raspuns urgent . O zii frm sa aveti si un an nou fericit .
Ultima modificare: Miercuri, 3 Ianuarie 2018
eva-1978, utilizator

Alte discuții în legătură

Va rog din suflet ajutați-mă - vreau să închid firma ii ContSters457583 ContSters457583 Bună ziua . Am o prb care nu știu cum o pot rezolva . Am o firma ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALA. pe numele meu pe care eu nu o mai administrez. Se ocupa de ea ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine custodia fetitei mele si ce sanse am ContSters230924 ContSters230924 Am avut o relatie de concubinaj care a durat 5 ani,in urma careia a rezultat un copil de sex feminin ce are varsta de 2 ani si trei luni in prezent,fetita a ... (vezi toată discuția)
Ce pot face daca au fost copiii inselati?? mihm mihm sunt un tata cu o mare suparare am 3 copii unul de 24 altul 22 si celalant 19 am fost plecat in strainatate sa-mi string bani sa cumpar o casutasa pot trai ... (vezi toată discuția)