Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un model de cerere de prelungire a suspendarii contractului de munca. Mentionez ca sunt in concediu de crestere copil, cel mic implineste 2 ani pe 18.03.2018. Certificatul de handicap este emis pe 14.12.2017 si este provizoriu, avand valabilitate 1an. Angajatorul nu s-a mai confruntat cu o asemenea situatie si de aceea va rog sa ma ajutati cu o cerere si cu un model de decizie pentru aceasta prelungire.
Bună ziua! Ați putea va rog sa mă ajutați cu un model de declarație pe propria răspundere, că angajatorul e plecat din tara și firma nu mai are activitate, și nu am cui să-i trimit cererea de prelungire a suspendării contractului de muncă ? Îmi trebuie decizia de suspendare , și dacă angajatorul nu e de găsit, trebuie sa depun acesta declarație pe propria răspundere pt a-mi folosi la dosarul de prelungire a ccc pe baza unui certificat de handicap. Mulțumesc.
Subsemnatul/Subsemnata, __________ domiciliat(ă) în localitatea ______________________, str. ______________________________, nr. ______, bl. ______, sc. ____, ap. ______, judeţ/sector _______________, legitimat(ă) cu _____,seria _____, nr. __________, CNP __________________________, încadrat(ă) la _____________________________, pe funcția de _______________________________________________, declar pe propria răspundere că : asociatul/asociatii , administratorul societatii ................................. ssunt plecati din tara , iar societatea nu mai desfasoara activitate.
Redactată într-un exemplar, pe proprie răspundere, cunoscând că falsul în declaraţii se pedepsește conform legii.