avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Anexa 11
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Anexa 11

Buna seara.

Va rog tare mult sa imi spuneti in cat timp este obligat angajatorul sa elibereze anexa 11 (fosta anexa 26 pt somaj). Mentionez faptul ca CIM s-a incheiat pe data de 05 februarie 2018.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:23, 14 Februarie 2018
Nici Legea 76/2002 si nici Normele de aplicare ale acesteia nu prevad exact un anumit termen pentru eliberarea acesteia.
Ok, insa ei imi spun ca abia dupa data de 15 luna viitoare mi-o pot da (dupa 1 luna jumatate de la incetarea CIM), in acest caz eu ce solutii am, fiindca AJOFM nu imi primeste dosarul fara ea?
Multumesc.
Mergeti la AOFM si depuneti o sesizare in aceasta privinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj justdeals justdeals Daca pe data de 9 dec a.c. am facut ultima semnatura la AOFM, respectiv dupa data aceasta nu mai sunt somer. Dar mai am de primit indemnizatia de somaj de pe ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare adeverinta somaj muscalucristina muscalucristina buna ziua, am si o situatie si anume..un salariat a lucrat la o societatea o perioada de timp(8luni), de unde a plecat cu demisie, dupa care s-a angajat l ... (vezi toată discuția)
Certificat stagiu de cotizare la fondul de somaj ela-ela ela-ela Buna ziua, Va rog sa imi spuneti de unde/ cine elibereaza \\"c[b]ertificatul de stagiu de cotizare la fondul de somaj[/b]\\" in cazul in care solicitantul are ... (vezi toată discuția)