Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Proces companie telefonie mobila

Buna ziua,
As dorii si eu sa stiu ce se intampla dupa un proces pierdut cu o companie de telefonie mobila (Telekom) in urma neplatii unui abonament pe 2 ani? Tin sa precizez ca suma este de 8000 lei si s-a calculat pentru toata perioada contractului chiar daca abonamenul mi-a fost inchis si eu nu am beneficiat de niciun seviciu. Este normal asa ceva?

Alte discuții în legătură

Proces companie telefonie mobila NicoletaAnton NicoletaAnton Buna ziua, As dorii si eu sa stiu ce se intampla dupa un proces pierdut cu o companie de telefonie mobila (Telekom) in urma neplatii unui abonament pe 2 ani? ... (vezi toată discuția)
Proces companie telefonie mobila NicoletaAnton NicoletaAnton Buna ziua, As dorii si eu sa stiu ce se intampla dupa un proces pierdut cu o companie de telefonie mobila (Telekom) in urma neplatii unui abonament pe 2 ani? ... (vezi toată discuția)
Factura abuziva telekom dupa portare la alt operator mimi_78 mimi_78 Buna ziua, Am fost client Telekom pana am primit notificarea de preluare de catre Vodafone. In noiembrie 2025 am facut cerere de portare la alt operator de ... (vezi toată discuția)