Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Executare silită

Proces companie telefonie mobila

Buna ziua,
As dorii si eu sa stiu ce se intampla dupa un proces pierdut cu o companie de telefonie mobila (Telekom) in urma neplatii unui abonament pe 2 ani? Tin sa precizez ca suma este de 8000 lei si s-a calculat pentru toata perioada contractului chiar daca abonamenul mi-a fost inchis si eu nu am beneficiat de niciun seviciu. Este normal asa ceva?
Cel mai recent răspuns: NicoletaAnton , utilizator 13:21, 16 Februarie 2018
In urma pierderii procesului inseamna ca suma va trebui achitata, daca nu se va schimba situatia intr-o cale de atac.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces companie telefonie mobila NicoletaAnton NicoletaAnton Buna ziua, As dorii si eu sa stiu ce se intampla dupa un proces pierdut cu o companie de telefonie mobila (Telekom) in urma neplatii unui abonament pe 2 ani? ... (vezi toată discuția)
Proces companie telefonie mobila NicoletaAnton NicoletaAnton Buna ziua, As dorii si eu sa stiu ce se intampla dupa un proces pierdut cu o companie de telefonie mobila (Telekom) in urma neplatii unui abonament pe 2 ani? ... (vezi toată discuția)
Suma restanta la abonament telefonie ContSters215676 ContSters215676 Buna ziua, In septembrie 2010 am incheiat un abonament pentru o perioada de 6 luni cu o firma de telefonie mobila. In iulie 2011 am facut cerere de incheiere ... (vezi toată discuția)