Am fost client Telekom pana am primit notificarea de preluare de catre Vodafone. In noiembrie 2025 am facut cerere de portare la alt operator de telefonie mobila intrucat nu doresc sa fiu client Vodafone.
Cu alte cuvinte, daca Telekom nu era preluat de Vodafone ramaneam clientul lor. Problema este ca mi-au emis o factura de 247 de lei , abonamentul meu lunar fiind de 25 de lei.
Nu voi plati decat 25 de lei factura de 247 lei fiind abuziva, nu sunt absolut deloc interesata de strategiile lor comerciale si motivele preluarii si nu ma pot obliga sa raman client Vodafone nici sa platesc penalitati abuzive pentru motive care care nu tin de mine. E dreptul meu sa schimb operatorul.
Mentionez ca nu am primit vreun telefon gratuit sau in rate ori alt device de la Telekom deci practic nu le datorez decat contravaloarea serviciilor de telefonie mobila pe luna noiembrie 2025 adica 25 de ron , cu toate ca portandu-ma nu am beneficiat de ele
Am facut reclamatie si pe site -ul telekom si la ANCOM. Va rog sa ma consiliati in legatura cu acest subiect, ce se intampla daca platesc doar abonamentul nu si factura abuziva