avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... Drepturile Intimatului
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

Drepturile Intimatului

-Ma numesc George B., si sint din Bucuresti. -In 2015, mergind in concediu la Zarnesti, (Bv.), lipsind de la masina,circa 2 ore,mi sa spart masina,(spargind un geam de la port-bagaj). -Mi sa furat un rucsac, cu acte,chei,bani,etc. -La intoarcea la masina, vazind cele intimplate, m-am deplasat la politia Zarnesti,unde am dat o declaratie,mi sau luat amprentele,dar sau prelevat Amprente si de pe masina pt. prinderea faptasului.-In 2016,s-a deschis un dosar penal.-Am fost citat de 2 ori,la Judecatoria Zarnesti, unde mi sa luat din nou declaratie.-Am rugat, instanta, sa nu mai fiu citat,pt.ca nu ma pot deplasa (Invoindu-ma de la serviciu, cheltuind: timp si bani),tot timpul 400 de Km.,si ca renunt,la ori-ce pretentii, materiale.-De asemenea, am Notificat cele mentionate mai sus, si am trimis-o online-, catre Presedintele Curtii de Apel Brasov.(acolo unde se judeca dosarul).-Acum,in ciuda Notificarii trimise,a Solicitarii de a se mentiona: ca Nu Mai Doresc sa fiu chemat in instanta,(la Bv.)-ca intimat-, nemai-avind nici-o pretentie la nimeni, sint din nou citat.-Ma simt hartuit de toate aceste proceduri, si vreau sa stiu, ce se intimpla, daca nu ma mai prezint, intru-cit,eu,repet,:nu mai am nici-o pretentie de la nimeni, dorind doar sa fiu lasat in pace, sa i-mi vad de viata mea.-Desi sint parte intimata/vatamata, sint in continuare ,,pedepsit", sa cheltuiesc timp, si alti bani,pt a fii prezent,(pot/no pot),acolo unde sint citat.-Astept un raspuns/sfat autorizat, pt.care va multumesc Anticipat.!-Cu respect G.B.-Bucuresti.
Cel mai recent răspuns: Dumitru-George , utilizator 18:03, 19 Februarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc frumos ! pt.raspuns, dar ma intereseaza, daca pot fii amendat pt. neprezentare, sau fortat (adus) sa ma prezint.-Cu multumiri anticipate:George B.-Bucuresti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am-fost-citat-ca-intervenient-fortat-dupa-1-an-de-la-o-usoara-tamponare. gingashu88 gingashu88 Am fost citat ca interveninent fortat pt o mica tamponare eu avand asigurare la Euroins si cel ku kre am fakt accident la Casco eu fiind vinovat pt neacordare ... (vezi toată discuția)
Calitatea de intimat : ce inseamna? dgrsj dgrsj Locuiesc in Bucuresti - sector 5 Pe 15.09.2016 mi s-a furat numarul de inmatriculare la masina. Am chemat politia:poze,proces verbal,declaratie la politie si ... (vezi toată discuția)
Neintelegere accident usor Catalin.George Catalin.George Buna ziua! M-am intalnit cu o situatie mai delicata. In urma cu cateva zile am avut un accident, o persoana m-a lovit din spate. Nu ne-am inteles, nu a vrut ... (vezi toată discuția)