avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu odihna grefieri
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu odihna grefieri

Cat concediu de odihna beneficiez fiind grefier si fiind insarcinata?tot 30 zile lucratoare?sau se calculeaza efectiv cu perioada lucrata?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:19, 18 Februarie 2018
Beneficiati de concediul de odihna specificat in cuprinsul contractului de munca. Angajatorul va putea aproba solicitarea acordarii unui concediu de risc maternal numai dacă este însoţită de un certificat medical eliberat de către medicul de familie sau de catre un medic specialist.
Concediul nu va putea fi acordat simultan cu alte concedii prevăzute de legislaţia privind sistemul public de pensii şi alte drepturi de asigurări sociale.
Beneficiati anual de un concediu de odihnă plătit de 30 de zile lucrătoare.

Acesta se va acorda proportional cu perioada lucrata.

In speta, daca doriti sa intrati in CCC,atunci veti putea beneficia de CO aferent perioadei cuprinse intre 01.01.2018 si data intrarii in CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna Samy37 Samy37 Buna ziua , sunt însărcinată in 6 luni și vreau sa mi iau concediu de odihna pe anul asta , câte zile de concediu beneficiez ? Am dreptul la tot concediu ... (vezi toată discuția)
Co ela_79 ela_79 Buna ziua. As dori daca poate cineva sa ma lamureasca intr-o problema legata de contractul de munca, mai exact de perioada de concediu de odihna. Pana pe 5 ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna vs ccc Nickolemi Nickolemi In situatia in care un angajat se afla in concediu medical mai multe luni calendaristice, dar nu tot anul intreg, beneficiaza de concediu de odihna pentru anul ... (vezi toată discuția)