avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna

Buna ziua , sunt însărcinată in 6 luni și vreau sa mi iau concediu de odihna pe anul asta , câte zile de concediu beneficiez ? Am dreptul la tot concediu pe anul asta ? si după concediu sa intru in prenatal .Multumesc
Cel mai recent răspuns: Samy37 , utilizator 13:44, 1 August 2018
Cate zile de CO aveti prevazute in c.i.m. ?

Care este data prezumata a nasterii ?
21 de zile de concediu,data nașterii ar fi 8 Octombrie
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In speta, aveti dreptul la CO aferent perioadei cuprinse intre 01.01.2018 si data intrarii in CCC.

De exemplu, daca dupa data nasterii copilului veti efectua numai cel 42 de zile obligatorii de postnatal, atunci intrarea in CCC se va putea face incepand cu data de 20.11.2018, ceea ce inseamna ca aveti dreptul la 19 zile lucratoare de CO.
Dar dacă vreau sa mi iau concediu de odihna in luna August și in Septembrie sa intru in prenatal, câte zile de concediu beneficiez ? Multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Veti avea dreptul (perioada 01.01.2018 - 31.08.2018) la 21 : 12 x 8 = 14 zile lucratoare de CO

Alte discuții în legătură

Bună ziua. urmează să intru in concediu de odihnă iar apoi ... diana23ingrid diana23ingrid Bună ziua. Urmează să intru in concediu de odihnă iar apoi aș vrea să intru in cm apoi prenetal. Câte zile de concediu am pe anul 2021? 1,75 * nr de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!ajutati.ma va rog frumos intr.o problema.sunt insarcinata ... Georgiana D. Georgiana D. Buna ziua!Ajutati.ma va rog frumos intr.o problema.Sunt insarcinata in 20 de saptamani.Din mai multe motive,dintre care si faptul ca nu prea mai pot merge in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ellay_yon ellay_yon Buna ziua, sunt insarcinata in luna a 6 a si m-ar interesa la cate zile de concediu am dreptul daca intrun in prenatal luna viitoare, cum le ... (vezi toată discuția)