avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Buna ziua!
am cumparat un apartament prin credit bancar cu ipoteca, actele de vanzare au fost incheiate pe data de 26.01.2018, suma de 50.000 lei din surse proprii (25% din valoare apartament) iar 150.000 lei de la BCR prin credit ipotecar.
DI notar a redactat un act separat de actul de vanzare in care se specifica ca sunt de acord sa tin bunurile fostei proprietare pana la data de 15.02.2018, urmand ca aceasta sa plateasca cheltuielile de pana la aceasta data.
- in apartament de fapt locuieste fiul foste iproprietare iar la data la care ar fi trebuit sa-mi predea cheia cu apartamentul gol (15.02.2018) fosta proprietara invoca faptul ca nu poate sa se inteleaga cu fiul sau si nu poate sa-mi dea cheia pentru ca fiul refuza sa goleasca apartamentul
- cum trebuie sa procedez si care este ,,filmul-pasii de urmat ,, ?
- precizez ca am fost si la Politie si mi-au spus ca nu are ce sa-i faca !!!!
- am incercat in numeroase randuri sa obtin o data certa cand sa-mi dea cheia cu apartamentul gol, dar totul este in zadar!!!
- am discutat si cu fiul fostei proprietare, i-am mai acordat verbal 5 zile sa elibereze apartamentul (mama sa nu-mi mai raspunde la telefon )
- au trecut si cele 5 zile acordate verbal iar fiul sau nu a miscat nimic din apartament (am persoane ca ma anunta daca incepe sa goleasca apartamentul)
- fiul mai vrea sa stea - si refuza sa-mi spuna o data fixa cand elibereaza apartamentul - pentru ca spune el ca are o casa cumparata si o are in renovare la interior si ,,crede,, ca o sa plece cand o sa fie gata casa
- eu pana la data de 31.01.2018, am reziliat contractul de chirie iar pe 27.02.2018 trebuie sa eliberez apartamentul in care stau fara niciun fel de discutie din partea mea, proprietarul deja a inchiriat apartamentul incepand cu 01.03.2018
- fata de cele prezentate unde trebuie sa ma adresez daca cu vorba buna, sa ne intelegem omeneste, nu vrea nici fosta proprietara nici fiul
- pot sa cer daune pentru aceasta situatie neplacuta, precizez ca nu am unde sa locuiesc dupa 01.03.2018, eu fiind proprietar cu acte in regula, mi-am inscris chiar si proprietatea la Primarie dar nu am acces la apartament
Va multumesc,
STFN_TIBERIU@YAHOO.COM



Cel mai recent răspuns: ANDREEA 98 , utilizator 08:19, 21 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
O actiune in evacuare depusa la judecatorie.
Cu hotararea obtinuta, mergeti la un executor judecatoresc, care cu ajutorul politiei, il va scoate din casa.
Buna ziua! Avand in vedere ca nu vrea sa va predea apartamentul, desi dvs aveti un titlu de proprietate, puteti exercita o actiune in evacuare, prin care sa solicitati instantei evacuarea fostilor proprietari!
Ultima modificare: Joi, 22 Februarie 2018
gi-jane2, moderator
Buna ziua! Avand in vedere ca nu vrea sa va predea apartamentul, desi dvs aveti un titlu de proprietate, puteti exercita o actiune in evacuare, prin care sa solicitati instantei evacuarea fostilor proprietari!
Ultima modificare: Joi, 22 Februarie 2018
gi-jane2, moderator
va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plingera pentru tulburarea de posesia si locuinta Giuliano Piccoli Giuliano Piccoli BUNA, V-AM DERANJAT IN CONTINUAREA CU APARTAMENTUL MEU! ACUM PROBLEMA ESTE ASTO: AM DEPUS PLINGEREA IMPOTRIVA LOCUIESTE IN FORMA NELEGALA IN APARTAMENTUL ... (vezi toată discuția)
Punere in posesie-apartament licitat cristinel56 cristinel56 Am luat un apartament prin licitatie imobiliara, am obtinut actul de adjudecare dupa 15 zile de la data livrarii banilor in contul executorului,am inscris ... (vezi toată discuția)
Executare silita?! sebyadm sebyadm Va scriu in calitate de nou presedinte al unei asociatii de proprietari. Problema pe care v-o supun atentiei a mai fost discutata, in parte pe acest forum la ... (vezi toată discuția)