avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort - apartament
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort - apartament

Buna ziua, as vrea sa divortez de sotul meu. Suntem impreuna de aproape 19 ani si casatoriti de 3 ani. Eu am facut un credit prima casa in urma cu aproximativ 8 ani, este pe numele meu. Rata creditului a fost efectuata din veniturile mele, ramanand cu foarte putini bani ma ajuta la cheltuielile casei. Ma intereseaza sa stiu daca el are dreptul la acest apartament. Ma puteti ajuta?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:07, 22 Februarie 2018
Nu are drept asupra apartamentului, e bunul dvs propriu,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, eu si sotul suntem împreună de mulți ani. Înainte ... RebecaDum RebecaDum Buna ziua, Eu și soțul suntem împreună de mulți ani. Înainte de căsătorie, a luat un apartament prin programul prima casă, pe numele lui. Între ... (vezi toată discuția)
Soția a semnat contractul de credit pentru prima casă cu două zile înainte de căsătorie. ratele s-au plătit în timpul căsătoriei, e bun propriu sau bun comun? Pulux Pulux Buna ziua, In urma cu ceva ani, am decis sa luam un apartament prin prima casa. Dupa lungi cautari, drumuri la banca, am reusit sa semnam contractul de ... (vezi toată discuția)
Contract prenuptial credit imobiliar popa_florin popa_florin Buna ziua, Urmeaza sa ma casatoresc si as dori sa semnez un contract prenuptial cu viitoarea sotie. Eu detin un apartament cumparat cu credit ipotecar pe 30 ... (vezi toată discuția)