Cristina Paisa 
	    	Avocat

Cristina Paisa 
	    	Avocat	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

Cum as putea sa evit aceasta situatie, sa imputernicesc o terta parte sa achite ratele (din cate am inteles orice rata achitata la banca, chiar cu imputernicit, tot in numele meu se achita) ?
 Anamaria Plevit 
	    	Avocat

Anamaria Plevit 
	    	Avocat	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

alexappm	                   

Viitorul sot are datorii la banca si eu vreau sa fac imprumut la banca pentru \' prima casa \'si vrem sa ne casatorim, intrebarea este daca fac imprumutul la ... (vezi toată discuția)
	                    alexappm	                   

Viitorul sot are datorii la banca si eu vreau sa fac imprumut la banca pentru \' prima casa \'si vrem sa ne casatorim, intrebarea este daca fac imprumutul la ... (vezi toată discuția)

say	                   

Buna seara
Ce se intampla daca 2 soti au divortat in anul 1999 dar nu au efectuat partajul nici pana in zilele noastre luand in considerare urmatorul fapt: ... (vezi toată discuția)
	                    say	                   

Buna seara
Ce se intampla daca 2 soti au divortat in anul 1999 dar nu au efectuat partajul nici pana in zilele noastre luand in considerare urmatorul fapt: ... (vezi toată discuția)

stoianflorian	                   

Buna ziua. In vara aceasta urmeaza sa ma casatoresc. Dupa cum evloueaza societatea in ziua de azi as vrea sa mi iau cateva masuri de precautie in ceea ce ... (vezi toată discuția)
	                    stoianflorian	                   

Buna ziua. In vara aceasta urmeaza sa ma casatoresc. Dupa cum evloueaza societatea in ziua de azi as vrea sa mi iau cateva masuri de precautie in ceea ce ... (vezi toată discuția)