avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1357 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce inseamna mai pe intelesul meu? Ce se poate intampla ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce inseamna mai pe intelesul meu? Ce se poate intampla la a2.a infatisare ??

Complet: Penal 2
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: Acordă termen la data de 29.03.2018 la cererea apărătorului din oficiu pentru inculpat pentru a lua legătura cu inculpatul ?i părin?ii inculpatului ?i observarea rechizitoriului întocmit în prezenta cauză.
Document: Încheiere de şedinţă 22.02.2018
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 12:50, 24 Februarie 2018
Probabil ca avocatul din oficiu a cerut un termen avand nevoie de cateva zile exact pentru ce scrie mai sus. Nu putem noi sa stim ce se va intampla la urmatoarea infatisare, oricum nu cred ca se va intampla ceva extraordinar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contencios administrativ şi fiscal obiect: obligaţia de a face. primaria nu raspunde solicitarilor unui tribunal telecomanda telecomanda Contencios administrativ şi fiscal Obiect: obligaţia de a face Irina - Reclamant CONSILIUL LOCAL AL PRIMĂRIEI gggg PRIN REPREZENTANT LEGAL ... (vezi toată discuția)
Cum se desfasoara un proces? Cmpianu gabriel Cmpianu gabriel Sunt si eu chemat la proces miercuri acuzat de ucider din culpa si vreau sa intreb ce se intampla la prima infatisare la proces, sunt chemat la bara? Oare cat ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna urmatoarea decizie? mulțumesc ! pentru săvârşirea ... Alex Bucur Alex Bucur Ce inseamna urmatoarea decizie? Mulțumesc ! pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, prevăzută de art. ... (vezi toată discuția)