Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

Bună seara!Sunt insarcinata în 7 săptămâni și as dori sa aflu dacă beneficiez de concediul de maternitate și de indemnizatia de crestere copil,daca ,ultima data la care am lucrat a fost noiembrie 2016 și m-am reangajat la 15 ianuarie 2018?și presupusa data a nașterii ar fi septembrie 2018.Mulțumesc
Ultima modificare: Vineri, 23 Februarie 2018
Eu. raluca@, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:04, 23 Februarie 2018
In mod normal da pentru ca aveti sept 2016 oct 2016 nov 2016 dec 2016 si ian, febr, mar, apr, mai, iun, iul, aug 2018 deci 4 luni in 2016 si 8 in 2018 rezulta 12 luni in ultimele 24 anterioare nasterii
Eu. raluca@ a scris:

Bună seara!Sunt insarcinata în 7 săptămâni și as dori sa aflu dacă beneficiez de concediul de maternitate și de indemnizatia de crestere copil,daca ,ultima data la care am lucrat a fost noiembrie 2016 și .....

Inainte de noiembrie 2016 ce statut ati avut?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua . sunt angajata din oct 2022, urmand sa nasc in aprox ... Marykaaa Marykaaa Buna ziua . Sunt angajata din oct 2022, urmand sa nasc in aprox 20 oct 2023. As vrea sa intru in prenatal la 1 sept. 1. Calculul indemnizatiei de maternitate ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu de maternitate naiade naiade Buna ziua, Doresc sa imi calculati salariul pe luna iunie 2009, respectiv pe lunile aug-nov. 2009 (adica pt. toata peroada concediului de maternitate pana ... (vezi toată discuția)
Concediu de sarcina si lauzie -calcul Dana Miha Dana Miha Cum se calculeaza daca in luna aprilie am avut virati pe card ... (vezi toată discuția)