avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce inseamna D.G.A - Serviciul Judetean Anticoruptie ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce inseamna D.G.A - Serviciul Judetean Anticoruptie Arges?

Buna ziua.
Astazi am primit o citatie in calitate de martor la un dosar penal pe care nu stiu al cui este si despre ce este vorba.
Citatia este de la D.G.A - Serviciul Judetean Anticoruptie Arges.
Ce inseamna asta? Va rog lamuriti-ma ca nu am nicio idee.
De ce sunt chemat martor intr-un dosar penal in care nu stiu despre ce este vorba si mai ales la D.G.A - Serviciul Judetean Anticoruptie Arges???
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 12:11, 24 Februarie 2018
Dar chiar nimeni nu știe răspunsul??
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pai ganditi-va si dvs, ce se poate raspunde la intrebarea : "De ce sunt chemat martor intr-un dosar penal in care nu stiu despre ce este vorba ...?" Daca dvs nu stiti "de ce", de unde sa stie cititorii acestui forum de ce sunteti chemat dvs la DGA? Mergeti acolo si vedeti despre ce este vorba sau daca exista un numar de telefon pe citatie incercati o convorbire. Poate este o eroare sau poate nu, oricum ar fi sunteti obligat sa va prezentati si apoi ne spuneti si noua despre ce a fost vorba. Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nedumerire si emotii andrei-iovu andrei-iovu sunt o persoana care nu a luat o amenda niciodata...si m-am trezit astazi cu o citatie de la politie cum ca sunt chemat la politie pt cercetare intr-un dosar ... (vezi toată discuția)
Citatie dga in calitate de martor BogdanH BogdanH Buna dimineata, Astazi am primit o citatie de la DGA ca trebuie sa ma prezint ca martor intr-un dosar penal (sunt aduse in discutie art. 289-290 din codul ... (vezi toată discuția)
Chiar pot sa am dosar penal,pentru ca o vecina insista pe la politie ca eu o jignesc? cristian_ro cristian_ro Buna ziua,am si eu o mare nelamurire,am primit citatie,sa ma prezint ca martor,intr-un dosar penal,deschis pe o plangere penala,de vecina mea,care imi face ... (vezi toată discuția)