avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... nedumerire si emotii
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

nedumerire si emotii

sunt o persoana care nu a luat o amenda niciodata...si m-am trezit astazi cu o citatie de la politie cum ca sunt chemat la politie pt cercetare intr-un dosar penal din 2009......nu am idee de la ce poate fii...poate fi o eroare de trimitere ?.....chiar daca datele mele sunt trecute corect in respectiva citatie?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 17:36, 1 Aprilie 2010
:"> daca nu va duceti dvs personal poate va angajati un avocat din localitatea de unde sunteti dvs ca sa mearga la politie sa vada despre este vorba.
daca va stiti curat ca lacrima, puteti sa va prezentati personal fara probleme... asta numai in cazul in care stiti ca nu ati primit vreo pedeapsa privativa de libertate.
sunt persoane care se duc la politie si nu se mai intorc... ma refer NUMAI la cele care au un mandat de executare emis pe numele lor.
Nu scrie in citatie in ce calitate ? Invinuit sau martor... ?
Daca dosarul este din 2009, ar fi trebuit sa mai fi fost chemat ... daca ati fi invinuit. Poate sunteti citat ca martor...in cine stie ce indicent
~ Conținut șters la cerere ~
Nu trebuie sa intrati in panica.Cititi toata citatia.La rubrica"in calitate de"..este scris ceva:martor,parte vatamata,faptuitor,etc.
Indicati calitatea in care ati fost citat.
Daca sunteti citat in calitate de invinuit,este bine sa urmati sfatul distinsei d-ne avocat si sa apelati la sprijinul unui avocat care sa va asiste in faza de urmarire penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul de a da declaratie la politie honeybee honeybee Am fost citata intr-un un dosar penal si refuz sa ma prezint sa dau declaratie la politie. Care ar putea fi urmarile? (vezi toată discuția)
Citatie alexandru_bardut alexandru_bardut Buna ziua, am primit o citatie de la serviciul de investigatii criminale de a ma prezenta la sediul lor in calitate de \\"parte\\". in dreptul numarului de ... (vezi toată discuția)
Dosar penal ContSters180771 ContSters180771 in mai-iulie 2009 am dus lemne la scolile dintr-o comuna eu avand o firma, prin noiembrie am fost chemat sa dau o declaratie ca s-a dus cantitatea respectiva, ... (vezi toată discuția)