avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii 

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Marire de salariu in concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Marire de salariu in concediu de odihna

Buna ziua. Pot beneficia de marire de salariu daca sunt in concediu de odihna, marire care se acorda tuturor angajatilor institutiei datorita intrarii unei legi in vigoare? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:49, 24 Februarie 2018
Da, puteti beneficia de așa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna talidae2000 talidae2000 Buna ziua, Imi puteti spune daca: 1. angajatorul ne poate obliga in vreun fel (regulament de ordine interna, de ex.) sa ne luam zilele de concediu doar in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de concediu pentru personalul contractual roby1 roby1 Buna ziua lucrez in cadrul unei institutii publice(primarie) de aprox 5 ani si nu am beneficiat niciodata de indemnizatia de concediu de odihna. Pot beneficia ... (vezi toată discuția)
Salariu morosa morosa buna ziua .lucrez la o firma de multi ani .am vut un salariu mai mare si in mana si pe cartea de munca ,fata de restul personalului care avea minimul pe ... (vezi toată discuția)