avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 253 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Poprire pe contul de indemnizatie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Poprire pe contul de indemnizatie

Buna ziua,
Am primit o poprire de la un credit pe contul pe care il am deschis pt indemnizatia de crestere copil si alocatia copilului. Alte venituri nu am si nici nu imi intra alti banuti in cont. Initial contul a fost deschis pt somaj. Ce pot face in aceasta situatie? Din cate stiu nu au voie sa imi puna poprire pe aceste drepturi banesti.
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 21:19, 1 Martie 2018
Cine v-a instituit poprirea?
Executorul judecătoresc a trimis catre banca(ing) si banca a pus poprirea pe cont.
Faceţi reclamaţie la conducerea băncii.
Din păcate, de acum înainte treaba asta se va repeta. Fiţi atentă la comisionul băncii de blocare-deblocare, dacă vă trece comision, faceţi scandal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire maia andrei maia andrei Buna ziua ! Am poprire 1/3 pe salariu , instituita de executor judecatoresc pt suma de 2000 ron, Intampin urmatoarele probleme: 1- firma unde lucrez a ... (vezi toată discuția)
Sesizare.. anamariapitulice anamariapitulice Bună ziua! Am poprire pe salariu de 2 ani si contul de salariu blocat...desi lunar se virează banii in contul executorului judecătoresc acesta nu vrea sa ... (vezi toată discuția)
Blocare conturi lorelay1 lorelay1 Buna ziua. In urma cu o luna, mi-a venit o executie de la CETELEM. In acelasi timp mi-au fost blocate toate conturile, asta insemnand: contul de salariu si un ... (vezi toată discuția)