avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara neplatita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara neplatita

In urma hotararii de divort din 2013, pensia alimentara a fost retinuta si virata de angajatorul fostului sot. In august 2017 a schimbat locul de munca pentru un salariu mai mare, iar pensia a fost virata de fostul sot. Din august si pana in ianuarie, pensia alimentara a avut un trent descrescator, in ianuarie ajungand la jumatate din valoarea sumei virate in prima luna la noul serviciu. In luna februarie nu a platit pensia invocand diverse motive: nu a avut timp sa ajunga la ghiseu, a fost obosit sau a uitat. Cum il pot determina pe fostul sot sa plateasca pensia alimentara si cum pot afla daca suma virata este cea aferenta procentului stabilit de judecator? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Madalina.83 , utilizator 09:08, 2 Martie 2018
Există posibilitatea formulării unei notificări in vederea reiterării obligației de plată...
Aceasta notificare se depune la judecatorie? Multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare pensie intretinere rozaliaersek rozaliaersek Buna ziua,am divortat in luna august 2013 si am primit sentinta definitiva in luna octombrie prin care s-a stabilit plata sumei de 268 lei lunar pentru cei 2 ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere rozaliaersek rozaliaersek Buna ziua.Am divortat in anul 2013,prin acordul partilor,la proces s-a stabilit pensia de intretinere pentru copii in procent si suma,la nivelul salariului ... (vezi toată discuția)
Propirea pe pensie ionelbarosanu ionelbarosanu Ma numesc Dinu Octavian pesionar M.A.I. doresc sa ma ajutati in urmatoarea problema. sunt divortat si platesc pensie alimentara fiului meu in varsta de 13 ani. ... (vezi toată discuția)