avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Credit neachitat
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Credit neachitat

Bună seara
Am eu o întrebare și o mare teamă pe de alta parte
Am făcut un împrumut în italia acum 5 ani de 11 mii euro și am plătit 3 ani consecutiv lunar după aceea am rămas fără munca și timp de 2 ani nu am plătit nimic . Mai am 7mii de achitat.
Anul trecut am găsit de muncă cu contract și mi am schimbat rezidență iar o lună imediat am fost vizitată de un recuperator de credite. Am semnat un acord adică cambiale se numește în italia Cum ca voi plăti lunar suma de 100 euro pe lună. Însă am reușit sa plătesc doar 3 rate findca am rămas din nou fără muncă și m-am și îmbolnăvit fi tare și am venit în țară. Locuiesc cu familia la mama mea deoqrece noi nu avem casa . Ce se poate întâmpla ?
Va mulțumesc aticipat
Cel mai recent răspuns: Abosco , utilizator 09:13, 5 Martie 2018
Buna seara,
Daca se va cere execuutarea silita in Romania veti fi urmarita pentru toate sumele ce va vor intra in cont sau vor fi venit.
Mulțumesc pentru răspuns. E posibil să fiu urmărită, oprită in aeroport de ex dacă vreau sa plec în altă țară sa muncesc de ex în Anglia?

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna seara,
Daca se va cere execuutarea silita in Romania veti fi urmarita pentru toate sumele ce va vor intra in cont sau vor fi venit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme financiare Abosco Abosco Bună seara Am eu o întrebare și o mare teamă pe de alta parte Am făcut un împrumut în italia acum 5 ani de 11 000 euro la unicredit și 6500 ... (vezi toată discuția)
Nedepunere declaratie anuala de venituri italia Evyy Evyy Buna ziua. Daca puteti sa mi raspundeti si mie la o intrebare..Se pot lua autoritatile din Italia de bunurile personale din Romania? Tatal meu a decedat acum.3 ... (vezi toată discuția)
Pensionare grgcrivat grgcrivat Introducere: Am lucrat cu taxe platite in : - Italia = 6 luni; acum lucrez tot cu taxe platite in Italia, dar la alta firma - Anglia = 6 luni. Am o vechime ... (vezi toată discuția)