avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Relatia cu autoritatile Probleme financiare
Discuție deschisă în Relatia cu autoritatile

Probleme financiare

Bună seara
Am eu o întrebare și o mare teamă pe de alta parte
Am făcut un împrumut în italia acum 5 ani de 11 000 euro la unicredit și 6500 la o alta bancă la Compass și am plătit 3 ani consecutiv lunar după aceea am rămas fără munca și timp de 2 ani nu am plătit nimic . Mai am 7 000 de achitat la unicredit și 5000 la compass.
Anul trecut am găsit de muncă cu contract și mi am schimbat rezidență iar o lună imediat am fost vizitată de un recuperator de credite. Am semnat un acord adică cambiale denumește în italia Cum ca voi plăti lunar suma de 100 euro pe lună la compass și 150 euro la unicredit. Însă am reușit sa plătesc doar 3 rate findca am rămas din nou fără muncă și m-am și îmbolnăvit de artrită reumatoidă și am venit în țară , unde locuiesc cu familia la mama mea deoarece noi nu avem o casă .ce se poate întâmpla ?
Va mulțumesc aticipat
Cel mai recent răspuns: Abosco , utilizator 12:07, 13 Martie 2018
Este bine sa luati legatura cu un avocat roman (gasiti pe internet) care practica avocatura in Italia si cunoaste legislatia italiana. Riscati sa fiti urmarit international pentru neplata imprumuturilor respective.
~ Conținut șters la cerere ~
Vă mulțumesc frumos. O zi buna va doresc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit neachitat Abosco Abosco Bună seara Am eu o întrebare și o mare teamă pe de alta parte Am făcut un împrumut în italia acum 5 ani de 11 mii euro și am plătit 3 ani ... (vezi toată discuția)
Credit neplatit Anca neagu Anca neagu Buna dimineata. In urma cu 5 ani, locuind in italia am facut un credit la banca monte paschi dei siena. In valoare de 10000€. Am platit ratele timp de 2 ani ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante din export ...elena ...elena Sunt contabila la o societate pe actiuni cu activitate forestiera. In luna oct.2008 am livrat pentru o firma din Silistra- Bulgaria , busteni de plop, pentru ... (vezi toată discuția)