avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Garantie de buna executie contractuala!
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Garantie de buna executie contractuala!

Buna ziua !
Ma poate lamuri cineva, legat de procentul garantiei de buna executie contractuala avand in vedere ca art 39 pct 4 din legea 68 din 2016 privind achizitiile publice spune''(4) Autoritatea contractantă stabilește valoarea garanției de bună execuție prin raportare la complexitatea contractului de achiziție publică/contractului subsecvent care urmează a fi executat, care însă nu trebuie să depășească 10% din prețul contractului, fără TVA.
Ce sa inteleg ?ca aceasta garantie poate varia intre 1 si 10 %??!
Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 7 Martie 2018
katap, utilizator

Alte discuții în legătură

Garantie de buna executie MIMI13 MIMI13 La un contract de achizitie produse la care termenul de finalizare s-a încheiat dar nu s-a finalizat şi furnizarea produselor dar la care garantia de buna ... (vezi toată discuția)
Garantia de buna executie contract de lucrari allinne_av allinne_av Buna ziua! intr-un contract de executie lucrari se insereaza clauza :\" Executantul se obligă să constituie garanţia de bună execuţie a contractului în ... (vezi toată discuția)
Garantie buna executie cateldestept cateldestept Am in derulare un contract de prestari servicii (dirigentie santier), pentru care garantia de buna executie s-a constituit integral prin plata cu OP (clauza ... (vezi toată discuția)