Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

eligibilitate indemnizatie crestere copil

Buna ziua! Doresc si eu o lamurire: daca mi-am dat demisia in noiembrie 2017 iar in octombrie 2018 urmeaza sa nasc, mai sunt eligibila pentru indemnizatie crestere copil? Mentionez ca in perioada octombrie 2016-noiembrie 2017 am lucrat cu norma intreaga. Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 7 Martie 2018
candrescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:24, 7 Martie 2018
In speta, sunteti eligibila pentru indemnizatia CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca am o luna intrerupere in munca pot beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului? valieu valieu o sa nasc undeva prin septembrie 2012 dar cele 12 luni anterioare sunt cam problematice.pe luna octombrie 2011 am apucat sa muncesc 3 zile si am inteles ca se ... (vezi toată discuția)
Indemnizația creștere copil Ozzy2085 Ozzy2085 Bună ziua, urmează sa nasc pe 17 octombrie 2018 , am lucrat începând cu 01 mai (05) 2016 până pe 30 iunie 2017 . După care am intrat în șomaj ... (vezi toată discuția)
Pot primii indemnizație? Silva01 Silva01 Buna ziua, Am o situație similara, mi-am dat demisia în noiembrie 2016 și urmează sa nasc în septembrie 2017 iar înainte de aceasta perioada am ... (vezi toată discuția)