avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 163 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua

Cat la suta sanse sunt condamnarea la inchisoare pt o acuzatie de delapidare mentionez ca nu am avut nici un fel de probleme cu legea, si ce sanse sunt ca procurorul sa ceara interdictia parasirii tarii pe perioada cercetarii penale in conditiile in care eu castig banii acum lucrand in strainatate. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:22, 10 Martie 2018
Despre ce sumă e vorba?
Buna ziua,
Individualizarea de pedeapsa nu o stabileste un avocat, nimeni nu poate da pronosticuri fara sa fi studiat dosarul. Va sfatuiesc sa luati legatura cu un avocat care sa se ocupe de asta si dupa sa stabiliti strategia de urmat.
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Problema nu se pune pe cote prestabilite in mod generic.

Individualizarea judiciara a pedepsei se face in functie de mai multe criterii.

Daca lucrati in strainatate si aveti acte doveditoare avocatul va poate apara in concret ca sa nu va fie afectat dreptul la munca si alte drepturi fundamentale printr-o masura preventiva care sa va incalce libertatea de miscare.Avocatul poate lua atitudine daca ar vrea procurorul sa dispuna o masura preventiva.
Apararile difera foarte mult de la avocat la avocat si din acest motiv dreptul persoanei de a-si alege avocatul este garantat constitutional.
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Martie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delapidare 45000 ron ContSters89357 ContSters89357 Buna ziua, am si eu o problema serioasa....am sustras de la firma la care lucrez ca lucrator comercial suma de 45000 ron prinntr-un program care imi permitea ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru conducere atv neinregistrat BargauIonut BargauIonut As avea nevoie de niste pareri sfaturi pentru ca nu stiu pur si simplu ce sa mai fac. Anul trecut pe 24 noiembrie 2016 am fost oprit intro comuna din judetul ... (vezi toată discuția)
Fapta de furt calificat pe timp de noapte. blije blije Buna seara! In urma cu cateva luni am comis o oribila fapta pe care o regretEste vorba de fapta cu televizoarele LCD. Am recunoscut fapta la politie si am fost ... (vezi toată discuția)