avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... stabilirea dreptului la vizita a minorului dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

stabilirea dreptului la vizita a minorului dupa divort

anul trecut am divortat de sotul meu iar custodia minorului mi-a fost incredintata .deoarece acesta nu a cerut dreptul la vizita ,nu i s-a acordat nimic.oricum in ultimul an nu s-a interesat deloc despre copil iar pensia alimentara o plateste la doua luni sa nu-l pot da in judecata.
acum dupa un an si respectiv 2 ani ai minorului la terminarea indemnizatiei din partea statului am gasit un job in strainatate iar fostul meu sot m-a actionat in instanta ptr drept la vizita doar ptr a-mi face viata grea.
intrebarea este:ma poate conditiona sa raman in tara si astfel sa-mi pierd jobul?
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 20:57, 23 Octombrie 2009
Nu va poate conditiona sa ramaneti in tara, insa aveti obligatia sa il instiintati ca plecati la munca in alta tara.Cu siguranta va primi drept de vizita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plecare din tara minori - perinti divortati anca31 anca31 Buna ziua, Va rog daca aveti timp sa ma ajutati cu o informatie. Doresc sa va prezint următoarea situaţie - sunt divorţată de 2 ani şi am doi copii ... (vezi toată discuția)
Stabilire cu minor in alta tara daria_ramona2006 daria_ramona2006 Buna seara , sunt divortata din septembrie 2010 , am o fetita de 9 ani care mi-a fost incredintata definitiv prin hotarare judecatoreasca , iar tatal are ... (vezi toată discuția)
Stabilirea minorului in strainatate fara acordul tatalui pentru motiv ca mama are custodie unica, sentinta este irevocabila si definitiva anonim37 anonim37 Buna ziua ! am o nelamurire am divortat de 13 ani a rezultat si un copil la vremea resp. avea doar doi ani mam recasatorit de 8 ani am o fetita de opt ani ... (vezi toată discuția)