Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Buna ziua!
Tatal meu a decedat in 2004.Inainte de a deceda a donat pamant intravilan tuturor copiilor , iar pe titlul de proprietate au mai ramas 50 m² pamant.Noi suntem 5 frati.Acum am aflat ca in 2016 fratele meu a luat acest pamant intravilan pe numele lui , fara sa ne intrebe pe noi si fara se dezbata mostenirea.
Va rog sa-mi raspundeti ce pot sa fac?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: c4s4ndr4 , utilizator 17:01, 18 Martie 2018
Cum a luat fratele acel pamant pe numele lui?
Nu stiu cum a procedat ,el spune ca are acte pe pamant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Departajare teren DraguMircea DraguMircea Buna ziua. Numele meu este Dragu Mircea, inginer de profesie. Apelez la serviciile dumneavoastra intrucat am nevoie de cateva sfaturi. Tatal meu are doi ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna ordinul cu nr 192 din 1995 asupra dreptului de proprietate roscule roscule tata a mostenit pamant de la bunicu el a murit in 93 mama traieste am facut cerere in 1995 ptr stabilirea drep de prop. fiind singurul dintre frati si mama ... (vezi toată discuția)
Contestarea unui titlu de proprietate stabilit prin restituirea proprietatilor BalinPetru BalinPetru Strabunicul meu a avut pamant luat la CAP. El a avut 4 copii. Bunicul meu a decedat inainte de revolutie.Ceilalti trei frati au facut cerere de restituire a ... (vezi toată discuția)