avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Perete exterior de la bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Perete exterior de la bloc

Daca o persoana care locuieste la ultimul etaj al blocului are caramizile ornamentale de pe peretele exterior al locuintei sale desprinse in proportie de 80%, iar la vant puternic pot sa cada si sa loveasca pe cineva, cine raspunde ? Persoana respectiva fiind proprietar este obligata sau nu sa-si repare singura peretele? Arata ca blocul nu are asociatie de proprietari ?
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 12:30, 21 Martie 2018
Peretele exterior este parte comuna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restaurare andra_biuret andra_biuret Buna ziua In cazul in care de pe fatada blocului cad caramizi de la un singur balcon (e prevazut in schita blocului) Din cauza acoperisului spart, ploua si ... (vezi toată discuția)
Acoperisul blocului este parte comuna? andrei_70 andrei_70 Am cumparat un apartament la ultimul etaj al blocului. Blocul are acoperis insa la momentul achizitiei apartamentului nu am cerut nimanui acte sau ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari - atributii? bogdanmihaisavu bogdanmihaisavu Buna ziua, Am urmatoarea speta ca locatar intr-un bloc din Bucuresti. Cand ploua si bate vantul din directia Sud-Est, pe peretele din acea parte, se ... (vezi toată discuția)