avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1320 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna.

La vechimea mea in munca de 15 ani,trebuia sa primesc din anul 2013-cand am implinit 10 ani de vechime, 25 de zile de CO. Eu nu am primit decat 21 de zile, inclusiv pe anul 2018. Ce pot face in acest caz? Cum pot recupera zilele ce nu mi-au fost acordate? Fac mentiunea ca de la compartimentul de RU mi s-a comunicat ca la 21 de zile lucratoare am dreptul. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:50, 27 Martie 2018
Este mentionat in Regulamentul Intern sau in alt document, faptul ca in functie de vechime se acorda concediul de odihna?
Nu mai deschideti mai multe topicuri cu acelasi subiect.

Continuati discutia pe primul topic unde ati primit raspunsuri
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Ultima modificare: Marți, 27 Martie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna jenicaprod jenicaprod Buna ziua. Lucrez intr-o institutie publica(primarie ), cu contract de munca pe perioada nelimitata, din anul 2003, din care am avut 2 ani concediu postnatal ... (vezi toată discuția)
Drepturi bănești reprezentând plata concediului de odihnă 80raducu 80raducu Am fost salariat în cadrul M.A.I., respectiv polițist, timp de 25 ani. Datorită unor afecțiuni medicale (neoplasm căi biliare) în perioada 01.01.2017-mai ... (vezi toată discuția)
Spor Simona221181 Simona221181 Sunt asistent medical in ambulatoriu și a și dori sa mă ajutați să formulez o cerere pt spor (vezi toată discuția)