avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda radar cu executare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda radar cu executare

Am primit o amenda radar cam prin 2016 iar acuma am primit o instintere ca sunt executat silit din data de 09.03.2018 pt suma de 500 lei.Mentionez faptul ca domiciliulstabil il am in Ungaria ,am primit si un nr. de cont unde sa virez suma respectiva.Pot sa virez din Ungaria,care este procedura,se suspenda executarea daca am platit(chiar este necesar) cum fac dovada platii,pot sa trec granita fara consecinte.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Puteti trece granita fara consecinte.
Platiti in contul indicat amenda si transmiteti URGENT copie de pe chitanta atat la Politia care v-a amendat cat si la executor.
Multumesc pt. raspuns.Daca era mai detaliat era ok.E prea simplu
Daca doriti mai detaliat consultati un avocat,platiti un onorariu si timp de o ora va explica cum doriti dvs.Cred ca raspunsul colegului a fost foarte explicit.Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorariu avocat carmencita76 carmencita76 Buna ziua, Baietelul meu are o renta lunara hoatarata de instanta care nu se plateste.Dl avocat impreuna cu executorul imi recupereaza banii o data pe an.Dl ... (vezi toată discuția)
Bună seara, am și eu un caz de amenda radar pe ungaria, fiul ... Tirlea.Laura.laura Tirlea.Laura.laura Bună seara, am și eu un caz de amenda radar pe Ungaria , fiul meu a fost cu mașina care e pe numele meu , plicul cu procesul și cu cecul galben și cont a ... (vezi toată discuția)
Este normal ca banii câștigați într-un proces să fie virați la executorul judecătoresc și la avocatul care m-a reprezentat? Livan Livan Avocata mea mi-a zis ca trebuie sa fac cu dumneaei o procura notariala in care sa scriu ca sunt de acord ca bani sa mii vireze pe card si onorariu care i l-am ... (vezi toată discuția)