avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... 0 lei platiti la stat pentru 8 ani de munca.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

0 lei platiti la stat pentru 8 ani de munca.

Buna ziua. Tatăl meu a muncit la o firmă unde patron era un bun prieten. In total a muncit 12 ani din care angajatorul a "uitat" sa plătească contributiile la stat pentru salariul tatălui meu timp de 8 ani. Precizez ca ITM-ul ,cred, a venit in inspectie si a constatat ca tatăl meu a muncit 8 ani fără ca angajatorul sai plătească contributiile către stat, pe cartea de muncă este specificat ca are 8 ani la firma respectiva fără contributii la stat. Astăzi firma este închisă. Toate aceste au avut loc acum 10 ani. Doresc sa stiu daca se poate face ceva pe cale juridică . Multumesc
Cel mai recent răspuns: 1oarecare , utilizator 19:12, 28 Martie 2018
In principiu, nu mai puteti face nimic , acum dupa 10 ani.

Firma a fost radiata de la Reg. Comertului ?

Cornel Vasile a scris:

In principiu, nu mai puteti face nimic , acum dupa 10 ani.

Firma a fost radiata de la Reg. Comertului ?

Da
Daca a fost radiata , atunci nu se mai poate face nimic.
Multumesc frumos pentru raspuns. O zi buna.
Ultima modificare: Miercuri, 28 Martie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca alexander85 alexander85 eu sunt operator pc la o firma si sefu meu a inceput sa imi mareasca atributiile si ma duce cu zaharelu de o luna ca imi face contract de munca dar nimik pana ... (vezi toată discuția)
Adeverinta somaj + salar doodah doodah Buna ziua, Am si eu o problema si sper sa ma puteit ajuta. Am lucrat la o societate, a carei patron a decis sa ma trimita in somaj. Mi s-a inchis cartea de ... (vezi toată discuția)
2ani si 10 luni de munca nerecunoscuti deoarece angajatorul nu a virat contributiile erriss erriss buna ziua, In perioada 01.0.1997-01.11.1999 am lucrat cu norma intreaga la o firma ce nu mi-a platit contributiile catre stat; salariul il primeam dar nu am ... (vezi toată discuția)