avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 415 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract prestari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract prestari

Buna ziua,
In calitate de profesie libera, medic, exista posibilitatea de a semna un contract de prestari fara a obtine acel CIF de la finante, in conditiile in care am si alt contract individual de munca la alta societate. Este vorba de un contract de prestari ca persoana fizica.
Multumesc frumos pentru amabilitatea de a raspunde.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:43, 31 Martie 2018
Contractele de prestări servicii se pot încheia numai în anumite sintuiții.

Dacă spuneti ca sunteți profesie liberală, nu aveți autorizație de libera practica?
Nu v-ați înregistrat la Adm. Fin.?
Ultima modificare: Vineri, 30 Martie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Am autorizatie de libera practica eliberata de Colegiul Medicilor, in prezent lucrez ca salariat, cu CIM, doresc sa aflu daca voi putea incheia un contract de prestari ca si persoana fizica, fara a ma mai inregistra la Adm. financiara, lucru care cred ca dureaza.
Intuiesc din raspunsul dumneavoastra ca nu.
Multumesc pentru raspuns.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In principiu, nu se poate incheia un astfel de contract.
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Martie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim + profesii liberale + taxe + angajare lionms lionms Bună ziua, sunt Traducator (neplătitor de TVA, sistem real, CIF, dar nu PFA), iar pentru dovedirea vechimii în muncă în continuare, intenționez să ... (vezi toată discuția)
Profesii libere/pfa elisa17 elisa17 as vrea sa aflu daca pt a desfasura activitati independente ca medic trebuie sa ma inregistrez pfa la reg. comertului. am citit pe forumuri ca nu treb, pe ... (vezi toată discuția)
Exercitarea a doua profesii liberale Zorraide Zorraide Buna ziua, Incerc de ceva vreme sa gasesc raspuns la urmatoarea situatie. Daca doresc sa obtin venituri din doua sau chiar trei profesii liberale in ... (vezi toată discuția)