avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda taxa drum Ungaria
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda taxa drum Ungaria

Buna ziua,

Detin o companie de transport marfa.
In ultima luna am primit doua amenzi din partea autoritatilor din Ungaria pentru neplata taxei de drum (valoare cumulata cca. 1000 euro).
Am constatat ca amenzile vin in urma introducerii gresite in sistem a numarului de inmatriculare in momentul achizitiei acesteia (ex. in loc de B-215-ABC este B-251-ABC).

Stiu ca probabil discutam de o alta tara cu alte reguli insa solicita o simpla parere daca exista vreo posibilitate de a demonstra ca intentia de a achita taxa de drum a existat si la mijloc a fost o simpla eroare umana.

Va multumesc!
Autoritatile maghiare emit decizii de sanctionare care se comunica, de regula, prin posta la sediul transportatorului.
In cuprinsul acestor decizii veti gasii detaliile cu privire la posibilitatile de contestare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatie auto in ungaria,factura austria,declaratie 390? office.carmen office.carmen O firma solicita o depanare auto pe teritoriul ungar.Se efectueaza interventia,apoi se primesc doua facturi : una de la firma maghiara,cuprinzand valoarea ... (vezi toată discuția)
Acte danny_boy danny_boy Buna ziua,daca merg cu o dubita sa aduc 500 kg de marfa din Germania in Romania,auto este proprietatea firmei care este si beneficiarul marfii ce acte sunt ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am primit o notificare de plata de la uai inkasso ... Zero1 Zero1 Bună ziua! Am primit o notificare de plata de la UAI inkasso s.r.l.cu motivul ca o mașină înmatriculată pe numele meu ar fi circulat în Ungaria fără ... (vezi toată discuția)