avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Cursul de schimb şi piaţa ... Care e diferenta dintre dobanda fixa si dobanda ...
Discuție deschisă în Cursul de schimb şi piaţa monetară

Care e diferenta dintre dobanda fixa si dobanda variabila?

va rog sa-mi spuneti ce diferenta este intre o dobanda fixa si una variabila laun depozit in ron la o banca?
Cel mai recent răspuns: ContSters77883 , utilizator 11:06, 28 Octombrie 2009
In cazul unei dobanzi fixe dobanda inscrisa in contractul de depozit ramana valabila pe tot timpul existentei depoizitului.

In cazul dobanzii variablie, dobanda se schimba pe parcurs in functie de mai multi factori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa ma lamuriti cu privire la prevederile oug 50/2010 privind contractele de credit pentru consumatori si cu privire la prevederile unui contract de credit incheiat cu o banca fox123 fox123 As dori sa ma ajutati si sa va exprimati opinia in legatura cu prevederile unui contract de credit incheiat cu o banca pentru un imprumut de nevoi personale ... (vezi toată discuția)
Modificarea unilateral a marjei fixe din contract prin act aditional diana-iasi diana-iasi Am primit actul aditional de la banca si am constatat ca DAE se calculeaza functie de Euribor la 3 luni si functie de marja fixa.Problema e ca in contractul ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma cu marja dimoftedumitrusebastian dimoftedumitrusebastian Creditul a fost luat de la (Banca Care Rupe ) in anul 2007 - Maxicredit cu ipoteca si prevede: In contract la punctul 5 scrie \" La data incheierii prezentului ... (vezi toată discuția)