Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata concediul medical

Buna ziua, o intrebare la dvs.. Angajatorul nu vrea sa-mi mai plareasca concediul medical pe motiv ca nu mai are bani. Ce solutie legala am ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:11, 26 Aprilie 2018
Am avut fractura platou genuchi stang cuminutiv+ autogrefa din soldul stang. A fost accident in timpul muncii. Angajatorul nu a anuntat ITM-ul si a promis ca pe toata durata convalescentei va plati salariul. Accidentul si opetatiile au fost in Octombrie 2017. Am avut concediul medical 183 zile cu prelungire de 90 zile. Cred ca trebuie sa merg si la ITM
Fiind vorba despre accident de munca, trebuia instiintat si ITM-ul, dar nu pentru neplata concediului medical.
Ultima modificare: Joi, 26 Aprilie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajatorul nu vrea să îmi mai plătească concediul medical în urma unui accident de munca nedeclarat. ce soluții am, și ce demersuri pot face? Adrian Pana Adrian Pana Buna ziua. Am suferit un accidenr de munca in Octombrie 2017, sunt in concediul medical pana in iulie 2018. Problema este ca angajatorul nu mai vrea sa ... (vezi toată discuția)
Refuzul anagajtorului de a plătii concediul medical de 100% 1984a 1984a Bună ziua Am următoarea problemă cu angajatorul meu. Am suferit un accident casnic soldat cu o fractură de cot.În urma acestui accident am intrat în ... (vezi toată discuția)