Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vecina nu permite accesul in apartament pentru repararea avariei la tevile de apa calda

Buna ziua.
Locuies intr-un bloc cu 9 etaje. Vecina de la etajul 6 de pe coloana mea are o mare avarie la tevile de apa calda, si nu permite accesul in apartament, drept urmare, pentru a nu inunda apartamentele de sub ea, administratorul a oprit apa calda pe toata coloana.
Doamna nu locuieste in apartament, are probleme psihice, si in mare parte s-a comunicat cu mama dumneaei. A dat o declaratie administratiei precum ca nu are nicio avarie in casa, si-a inchis telefonul si nu mai este se gasit.
Administratorul si presedintele asociatiei nu fac nimic de 3 saptamani, spun ca au intrebat la politie, dar politia "nu prea vrea" sa se bage, si ca i-au trimis doamnei mai multe scrisori recomandate fara raspuns insa.
Repet, de 3 saptamani stam fara apa calda, avem copii, 9 apartamente, e absolut oribil.
Dati-mi va rog, un sfat, cum se poate rezolva aceasta avarie, cum se poate folosi forta majora, ce si cum pot primi ajutor de la politie, sau ultima sansa este sala de judecata?
Suntem disperati, iar administratia sustine ca momentan nu avem nicio sansa.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 15:55, 26 Aprilie 2018
Multumesc mult, dle Grecu. Acest lucru ar fi posibil doar accesand apartamentele 5 si 7? Nu toate apartamentele de pe coloana? Va multumesc mult.
Da, doar apartamentele 5 si 7. Meseriasii stiu ce au de facut daca dvs. vi se pare complicat. Este foarte, foarte simplu. Se taie conducta originala de la et. 5, de deasupra ramificatiei pentru apt. 5, se introduce o noua conducta si se imbina sub ramificatia pentu ap. 7.
In acest fel, ati ocolit ap. 6, cel cu problema. Toate apartamentele in afara de cel de la et. 6 au apa calda!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecin plecat - instalatie apa defecta doberv doberv catre cine ma indrept si cu ce actiune daca vecinul de deasupra m-a inundat si mi s-au stricat peretii ? eu am fost plecat din tara 6 luni iar cand m-am ... (vezi toată discuția)
Suportul cheltuielii unei reparatii la o coloana de apa comuna stagga stagga Buna ziua Am intampinat azi dimineata o problema si anume coloana de apa calda care trece pe la mine prin baie sa fisurat , coloanele de apa sunt neschimbate ... (vezi toată discuția)
Inundatie apartament AltaMihaela AltaMihaela Buna seara, Stau la etajul 1 intr-un bloc de 10 etaje. Am avut in apartament o baie de serviciu pe care am transformat-o in dresing. Administratorul spune ... (vezi toată discuția)