avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... reabilitare cazier
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

reabilitare cazier

In luna 08.2015 am fost condamnata la 3 ani de inchisoare cu suspendare pt inselaciune fara termen de proba.cand imi pot reabilita cazierul? Multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua ! în august 2018 sunteti reabilitat de drept. Sa verificati daca s-a radiat din evidenta politiei solicitati prin septembrie un cazier. Mult succes!

Art. 165

Reabilitarea de drept

Reabilitarea are loc de drept în cazul condamnării la pedeapsa amenzii, la pedeapsa închisorii care nu depăşeşte 2 ani sau la pedeapsa închisorii a cărei executare a fost suspendată sub supraveghere, dacă în decurs de 3 ani condamnatul nu a săvârşit o altă infracţiune.
Si cam cat ar costa ?

preda2017 a scris:

In luna 08.2015 am fost condamnata la 3 ani de inchisoare cu suspendare pt inselaciune fara termen de proba.cand imi pot reabilita cazierul? Multumesc

Multumesc din suflet.credeam ca trebuie sa treaca 3 ani de cand s-a implinit executarea cu suspendare.o zi frumoasa
Cat aveti stabilit termenul de supraveghere? verificati in hotarare.
În caz de suspendare sub supraveghere a executării pedepsei, termenul de 3 ani curge de la data împlinirii termenului de supraveghere
Ultima modificare: Miercuri, 2 Mai 2018
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Nu am supraveghere.multumesc

Alte discuții în legătură

Ameda penala oanabeatrice oanabeatrice Buna seara! Sotului meu pentru marturie mincinoasa i s a dat amenda penala + cheltuieli de judecata. Va rog sa imi spuneti in cat timp poate achita toata suma ... (vezi toată discuția)
Stergerea cazierului judiciar Paul112 Paul112 Buna ziua in 11 octombrie 2011 am primit sentinta definitiva si irevocabila , 8 luni închisoare cu suspendarea condiţionată a executării pedepsei pentru ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea de drept (cazier curat) dupa pedeapsa cu suspendare si termen de supraveghere implinit Anonim25x Anonim25x Buna ziua, As dorii sa stiu dupa cat timp intervine abilitarea de drept (adica sa pot sa imi scot un cazier judiciar curat pentru angajare sau obtinerea unor ... (vezi toată discuția)