avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 229 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Lovire și alte violente, distrugere și amenințare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Lovire și alte violente, distrugere și amenințare

Buna dimineata,am depus pentru baiatul meu care este minor are 14 ani la politie o plangere pentru lovire si alte violente distrugere si amenintare acum 3 luni dupa o saptamana a fost audiat baiatul dar nu am primit nici un raspuns,Ma gandesc ca trebuie sa trimita procurorul solutia acasa la care are drept de contesestatie si in cate zile de la comunicare?
Ultima modificare: Joi, 3 Mai 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: marinescu112233 , utilizator 16:23, 3 Mai 2018
Daca ati indicat martori in plangere trebuie sa fie si ei audiati, daca ati indicat faptuitorul il audiaza si pe el.
Ati scos CML?
da,am scos cml si au fost audiati si faptuitori si martorii inclusiv mi-a cerut cml in original sa poata sa depuna dosarul la parchet

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lovire si alte violente florinel114 florinel114 Buna dimineata,acum 2 zile am avut 2 oameni la lucru,intre timp a venit la mine un prieten,la un momendat unul dintre muncitori la atacat pe prietenul meu fara ... (vezi toată discuția)
Sunt amenintat eu si prietenii mei radusorin radusorin Buna seara.Eu si cativa prieteni,mai exact 5 in total suntem amenintati de niste Romi.In ultimul timp amenintarile sunt tot mai fregvente ba chiar pe unii ... (vezi toată discuția)
Plangere lovire si alte violente si distrugere goina4444 goina4444 Buna ziua,am facut o plangere pentru lovire si alte violente,distrugere si amenintare de 4 luni si nu am primit nici un raspuns(au fost audiat ,de asemenea si ... (vezi toată discuția)