avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1250 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Admitere la Politie- acord parinti
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Admitere la Politie- acord parinti

Salutare, recent m-am inscris la o scoala de politie si am o nelamurire. Pentru dosarul pe care trebuie sa-l depun , am nevoie de "tabelul nominal" cu mama si tata.(eu n-am frati sau surori si am observat ca in modelul pe care l-am primit nu mi se dau drept exemplu alte rude) parintii mei sunt divortati si cineva mi-a spus ca cica ai mei trebuie sa mearga la notar pentru a da o declaratie cum ca sunt de acord. Asa este? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:14, 5 Mai 2018
Cine v-a zis, de la scoala ? Acolo treuie sa cautati raspuns. Daca sunteti major, sigur ca nu va trebuie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Moștenire succesiune Andreica68 Andreica68 Onorat cu mulțumiri acestei oportunități ! Am doua nelămuriri : 1.pot moșteni un văr primar,decedat, fără moștenitori,pe linie maternă,părinții ... (vezi toată discuția)
Autobiografie admitere scoala subofiteri, frati vitregi dana_1975 dana_1975 Buna ziua, Parintii mei sunt divortati de 16 ani. Tatal meu s-a recasatorit si mai are 3 copii. Intrebarea mea este: in autobiografia si in tabelul nominal ... (vezi toată discuția)
Moștenirea in cazul recăsătoriei Maria20211 Maria20211 Daca un bărbat cu doi copii a rămas văduv, s-a recăsătorit și cu a doua soție a mai avut un copil , cum se împarte averea la nepoții lui ? Copii ... (vezi toată discuția)