avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 253 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Racordare la teava de gaze din bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Racordare la teava de gaze din bloc

Buna ziua.
Doresc sa ma racordez la conducta de gaze de pe scara blocului. Initial , conducta de gaze a fost bagata in bloc pana la parter si s-a legat doar proprietarul unui apartament de la parter, apoi a fost prelungita de vecina de la etajul 3. Pana acuma am obtinut toate semnaturile de la cei care si-au tras gaze in bloc inclusiv de la vecina de la etajul 3 pe care am si despagubit-o, si semnatura de la asociatie. Problema apare la vecinul de parter pentru ca el a tras primul coloana si nu reusesc sa dau de el (am inteles ca ar fi plecat din tara ) .
Intreband la asociatie, mi s-a spus ca pot face o declaratie la notar pentru despagubirea investitiei si atunci cand o sa vina propietarul pe in baza acestei declaratii sa il despagubesc , doar ca intreband la Distrigaz mi s-a spus ca nu accepta aceasta declaratie ci doar declaratia semnata de primul proprietar de coloana .

Ce altceva as putea face in cazul asta ?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: DOctavian , utilizator 16:05, 5 Mai 2018
...Sa obtineti o hotarare care sa inlocuiasca acordul...
Multumesc pentru raspuns.

Dar, ce implica aceasta " hotarare" si ce si care sunt etapele ?????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord acces coloana de gaze goggy goggy Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema: locuiesc la parter intr-un bloc de 7 etaje, pe o scara unde deja a fist trasa o conducta de gaze, investitorul ... (vezi toată discuția)
Despagubire teava de gaze filip011 filip011 Buna ziua. Am si eu o intrebare, la care nu am gasit un raspuns pana in momentul de fata. Anul acesta am cumparat un apartament intr-un bloc construit inainte ... (vezi toată discuția)
Racordare individuala la conducta de gaza- conditii managerul managerul Buna seara, sunt proprietar al unui apartament intr-un bloc cu 4 etaje. Doresc sa investesc in racordarea apartamentului, la conducta de gaz a proprietarului ... (vezi toată discuția)